Vakantiehuis Puglia

Wij bieden verschillende soorten vakantiehuizen aan in Puglia. Elk vakantiehuis in Puglia is door ons bezocht om zelf de sfeer en de gastvrijheid te ondervinden. Zo weten wij wat we u aanbieden en naar wat voor prachtige plek u op vakantie zult gaan. Hierdoor zijn wij in staat om uw wensen optimaal in te vullen en een vakantie op maat te verzorgen.

Herenhuis (35)Vakantiehuis Puglia

Voor de meeste toeristen is Puglia nog een onbekende regio in Italië. Mede hierdoor is het een mooie vakantiebestemming, waarbij u het gevoel zult hebben het echte Italië te zien. Puglia ligt diep gelegen in de Italiaanse laars. Aan de westkust ligt de Ionische Zee en aan de oostkust bevindt zich de Adriatische Zee. De stranden in de regio van Puglia zijn mooi en rustig. U vindt er geen tientallen parasols en met ligbedden afgebakende stukken strand, maar u vindt u er alle rust en ruimte die u wellicht nodig heeft. Met name in de omgeving van Lecce en Bari zijn de stranden en rotsformaties erg indrukwekkend.

De combinatie van strand en cultuur

Eten is hier net als in de rest van Italië erg belangrijk. Puglia produceert veel olijven en een aantal exclusieve wijnen. In Puglia vindt u veel typische Italiaanse cultuur en geschiedenis. Vanwege de ligging aan de zee is vis ook erg populair. De verse vis uit de Mediterraanse zee en groenten van het land zijn te vinden op de markten die u overal tegenkomt. Puglia is dus een perfecte bestemming voor een vakantie met zon, zee en strand. Bovendien heeft het een rijke historie en unieke cultuur.

Residenza CaminoAltijd mooi weer

Vanaf het vroege voorjaar tot aan oktober kunt u in Puglia genieten van de heerlijke zon. Tussen mei en september is het echt zomers weer met temperaturen van rond de 30 graden. In de maanden daarvoor en daarna is het klimaat nog steeds erg aangenaam: tussen de 18 en 25 graden. Dus wanneer u het minder warm wilt hebben, zijn maart, april, oktober en november de ideale maanden om Puglia te komen verkennen.

Diverse vakantiehuizen

Bij Puglia Reizen vindt u diverse accommodaties: van villa’s en appartementen tot vakantiehuizen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een complex van vier vakantiehuizen met een gezamenlijke tuin en zwembad. Dit complex heet Trulli II Castagno en het bevindt zich in Martina Franca. Het landgoed is in 2008 gerenoveerd. Dit vakantiehuis in Puglia heeft een eigen privé buitengedeelte met een tafel, stoelen en een parasol. Buiten bevindt zich tevens een grote veranda met een barbecue en steenoven, een badkamer met wasmachine en een speeltuin voor de kinderen.

Voordelen Puglia Reizen

  • De beste kwaliteit voor een goede prijs
  • Service
  • Betrouwbaarheid
  • Advies op maat
  • Italië kenner uit de regio

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis in Puglia bent u bij Puglia Reizen aan het juiste adres. Bekijk nu onze diverse accommodaties en zoek direct een mooie vakantie uit.