Hotels Puglia

Puglia is een relatief onbekende regio in Italië voor de meeste toeristen. Toch is het een erg mooie vakantiebestemming, waarbij u echt het gevoel heeft Italië voor uzelf te hebben. Aangezien het nog zo onbekend is, vindt u er namelijk geen massa’s toeristen. Puglia Reizen biedt diverse accommodaties in deze regio, zo ook hotels in Puglia.

Buiten8-1

Hotels Puglia

De belangrijkste steden in Puglia zijn:

  • Foggia
  • Regiohoofdstad Bari
  • Levendige havenstad Brindisi
  • Taranto
  • Lecce

De steden in Puglia

Dankzij het heerlijke klimaat kunt u in Puglia vanaf het vroege voorjaar tot aan oktober genieten van de zon. Qua natuur en cultuur doet het zeker niet onder voor de wat bekendere regio’s als Toscane en de Bloemenrivièra. Een vakantie in Puglia geeft dus de garantie voor mooi en zonnig weer in combinatie met cultuur, strand en de Italiaanse sfeer.

est. (2)De regio Puglia

In de hak van de Italiaans laars ligt de regio Puglia. Dit stukje oude Italië is nauwelijks aangetast door het massatoerisme. Daarom is het ook zo’n geweldige plek om op vakantie te gaan. Puglia produceert veel olijven en een aantal exclusieve wijnen. Vanwege de ligging aan de zee is de vis erg populair. Hotels in Puglia zijn de perfecte bestemming en accommodatie voor als u op zoek bent naar zon, zee en strand. Maar ook heeft het een rijke historie en unieke cultuur waar u erg van kunt genieten. De stranden en rotsformaties in de regio Puglia zijn oogverblindend mooi. Het staat bekend om haar prachtige kust, het heldere water en de mooie zandstranden. Om die reden is het ook een favoriete vakantiebestemming van de Italianen zelf. Ook is er hier veel typische Italiaanse cultuur en geschiedenis te vinden.

Het klimaat in Puglia

Puglia is zo’n fijne vakantiebestemming, omdat het een heerlijk klimaat is. Van maart tot en met oktober is het overwegend prachtig weer. Van mei tot en met september is het echt zomers weer met regelmatig temperaturen rond de 30 graden. Voor mensen die het minder warm willen hebben zijn maart tot en met mei en oktober en november de ideale maanden om Puglia te komen verkennen. Het klimaat is dan nog steeds erg aangenaam, tussen de 18 en 25 graden.

Hotels van Puglia Reizen

Wanneer u op zoek bent naar hotels in Puglia dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast staan wij bekend om onze service en betrouwbaarheid en geven wij een advies op maat. Elke accommodatie is voor de selectie door ons bezocht om zelf de kwaliteit, sfeer en gastvrijheid te ondervinden. Hierdoor weten wij wat we aanbieden en staan wij daar helemaal achter. Bekijk nu al onze mooie accommodaties en boek uw reis!