Algemene voorwaarden

Reserveren
Alle accommodaties zijn op aanvraag. U kunt bij ‘Puglia Reizen ‘ de beschikbaarheid aanvragen voor een vakantieverblijf voor een bepaalde periode. Mocht deze toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden. Reserveren kan telefonisch of schriftelijk via het aanvraagformulier op onze website.
De reserveringskosten zijn € 20,- en worden per boeking berekend.
Bij wijzigingen van gemaakte boekingen worden € 15,- wijzigingskosten in rekening gebracht.

Betaling
Afhankelijk van de accommodatie kan bij reservering tussen de 30% en 50%  van het totaal bedrag en de reserveringskosten in rekening gebracht worden. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 1 week na de definitieve reservering, deze betaling kan op een Nederlandse rekening worden gedaan. De betaling van het restantbedrag moet uiterlijk 4 weken voor uw aankomst voldaan zijn. Bij boeking binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf moet het gehele bedrag ineens betaald worden (binnen 1 week).
Wanneer vluchten geboekt zijn via Puglia Reizen dient het geheel bedrag van de tickets ineens betaald te worden (samen met de aanbetaling of gehele huursom).
Nadat de gehele betaling is ontvangen worden de routebeschrijving, de voucher en de eventuele vluchttickets naar u gestuurd.

Annuleren
Annuleringen kunnen telefonisch doorgegeven worden, maar dienen altijd schriftelijk bevestigd te worden. Naast de boekingskosten worden bij annulering de volgende kosten in rekening gebracht:

Binnen 7 dagen na boeking kunt u gratis annuleren
Meer dan 2 maanden voor vertrek: 15% van de reissom
Tussen 2 en 1 maand voor vertrek: 50% van de reissom
Tussen 1 maand en 2 weken voor vertrek: 90% van de reissom
Binnen 2 weken voor vertrek: 100% van de reissom

Wij raden u aan om een annulering en reisverzekering af te sluiten. Deze zijn via ons ook te regelen.
Zie voorwaarden van Allianz op onze website.

Vervoer
Puglia Reizen adviseert u graag over uw vlucht naar Puglia. De verschillende mogelijkheden met vlucht vindt u op onze website onder de menubalk: “over Puglia”.
Indien gewenst kunt u uw vlucht via Puglia Reizen boeken. In dit geval wordt er €20,- extra administratiekosten in rekening gebracht.
Huurauto’s kunnen ook via ons geregeld worden. Wij werken samen met Europcar
Voor informatie neemt u contact met ons op.

Water, gas, elektra en schoonmaak
Alle accommodaties op de site van ‘Puglia Reizen’ zijn inclusief het gebruik van water en gas. De eind schoonmaak wordt ter plaatste in rekening gebracht en dient contact afgerekend te worden. De kosten hiervan kunt u terugvinden op onze website.

Toeristenbelasting
Ter plaatse kan een klein bedrag aan toeristenbelasting gevraagd worden. Dit wordt in Italië op steeds meer plaatsen ingevoerd en verschilt per locatie.
Deze dient u ter plekke contant af te rekenen bij de accommodatie.

Aansprakelijkheid
‘Puglia Reizen’ is niet aansprakelijk voor:

– Het defect raken van apparatuur in de gehuurde woning.
– Eventuele overlast veroorzaakt door de omgeving.
– Puglia Reizen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid in geval van persoonlijk letsel, verlies van of schade aan eigendommen, op welke wijze dan ook veroorzaakt.
– Puglia Reizen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheidof voor diefstal van eigendommen en/of geld.
– Puglia Reizen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid in geval de gehuurde accommodatie niet voldoet aan de individuele verwachtingen van de huurder.
– Puglia Reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de geboden diensten.

Klachten
Indien er tijdens uw verblijf iets niet in orde is, of anders dan u had verwacht, neem dan direct contact op met Puglia Reizen. In de regel kunnen we vrijwel alle problemen direct of binnen korte tijd oplossen. Wacht dus niet tot u weer thuis bent!
Mocht u desondanks opmerkingen cq klachten willen doorgeven kunt u deze schriftelijk indienen na terugkomst in Nederland.