Trulli Complex Gli Alberi met zwembad: (Locatie: Martina Franca) Aanvraag

Accommodatie type: Appartementen

Trulli Gli Alberi is een complex van 4 vakantiehuizen met een gezamenlijke tuin en zwembad. Het landgoed is in 2008 gerenoveerd. Elke vakantiehuis heeft een eigen privé buiten gedeelte met tafel, stoelen en een parasol. Buiten bevindt zich een grote pergola/veranda, een barbecue, een steenoven, een parkeerplaats, een kleine badkamer met wasmachine (wasruimte) en een speeltuin voor de kinderen.

Fotogallerij

 

 

 

Hieronder vindt u de beschrijving van de appartementen:

Trullo Ciglio è Slaapplaats: 2+1  /  Slaapkamers: 1  /  Badkamers: 1    (zie foto 1 t/m 6)

Trullo Ciglio heeft de ingang aan de noordkant van het complex en dichtbij het zwembad. Deze Trullo is geschikt voor twee personen of een gezin met een kind, waarbij er een extra slaapplaats gemaakt wordt met een slaapbank in de woonruimte. De Trullo heeft een badkamer met douche, een complete keuken met alle benodigdheden, een tweepersoons slaapkamer met kledingkast, satelliet TV, WIFI met computer op aanvraag en een eigen schaduwrijk buitengedeelte met houten tafel en stoelen.

Trullo Baia è Slaapplaats: 2+2  /  Slaapkamers: 1  /  Badkamers: 1     (zie foto 7 t/m 14)

Trullo Baia ligt centraal op het complex en biedt ruimte aan een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze Trullo heeft een grote woonruimte met een plafond uit hout waar ruimte is voor 1 of 2 slaapbanken. Verder is er een badkamer met douche, een volledig ingerichte keuken, een tweepersoons slaapkamer met kledingkast, satelliet TV, WIFI, computer op aanvraag en een eigen schaduwrijk buitengedeelte met houten tafel en stoelen.

Trullo Arco è Slaapplaats: 4  /  Slaapkamers: 2  /  Badkamers: 1    (zie foto 15 t/m 23)

Trullo Arco is een verblijf voor 4 personen, waarbij er een slaapkamer is met een tweepersoons bed en meteen naast de woonkamer een kamer met 2 eenpersoons bedden. De woonkamer is ruim met een houten plafond. Verder is er een badkamer met douche, een volledig ingerichte keuken, een tweepersoons slaapkamer met kledingkast, satelliet TV, WIFI, computer op aanvraag en een eigen schaduwrijk buitengedeelte met houten tafel en stoelen.

Trullo Ramo è Slaapplaats: 4+2  /  Slaapkamers: 2  /  Badkamers: 1    (zie foto 24 t/m 30)

Trullo Ramo is het grootste verblijf op van het complex met de ruimte voor het verblijf tot 6 personen, en ideaal voor gezinnen met drie kinderen. De Trullo van ongeveer 60 vierkante meter heeft 2 ingangen en bestaat uit een complete keuken, een woonkamer van waaruit er toegang is tot twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer zijn beiden met een tweepersoons bed, maar een twee eenpersoons bedden is ook mogelijk. Verder is er de beschikking over  satelliet TV WIFI, computer op aanvraag,  en meteen naast de woonkamer een kamer met 2 eenpersoons bedden. De woonkamer is ruim met een houten plafond. Verder is er een badkamer met douche, een volledig ingerichte keuken, een tweepersoons slaapkamer met kledingkast, satelliet TV, WIFI, computer op aanvraag en een eigen schaduwrijk buitengedeelte met houten tafel en stoelen.

Service:                                                         Locatie:

– Zwembad                                                   – Vliegveld Bari:

– Parkeerplaats                                            – Vliegveld Brindisi:

– Wasmachine                                              – Restaurants:

– Wi-Fi                                                            – Supermarkets:

– TV                                                                 – Centrum: 8km (Martina Franca)

– BBQ                                                              – Afstand zee:

– Speeltuin

– Ping-pong

Aanvraag