Masseria Del Dottore (Locatie: Martina Franca) Aanvraag

Accommodatie type: B&B / Appartementen                  Afstand van de zee: 20km

Een locatie waar traditie, cultuur en natuur elkaar treffen: dit is “Masseria Del Dottore”, een antiek en luxe Masseria in Puglia, met 10 trulli’s, in de Itria vallei bij Martina Franca. De recentelijk gerestaureerde Masseria ligt dicht bij Locorotondo, Cisterino en Ostuni. Het is dan ook het perfecte startpunt om de omgeving te verkennen. Wilt u ook ontspannen? Dat kan aan het zwembad of aan de Adriatische of Ionische kust. Beleef je vakantie in een van de meest charmante plekken van Zuid-Italië. De familie die deze Masseria in bezit heeft, woont in het midden van het complex, vanwaar zij er alles aan doen om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Fotogallerij

Masseria Del Dottore

Periode A

Periode B

Periode C

Periode D

Periode E

15/03-31/05 01/06-15/07 16/07-31/08 01/09-15/09 16/9-02/11
TRULLI CASA PADRONALE TRULLI CASA PADRONALE TRULLI CASA PADRONALE TRULLI CASA PADRONALE TRULLI CASA PADRONALE
€ 45,00 €   40,00 €   55,00 €   50,00 €   60,00 €   55,00 €   50,00 €   45,00 €   45,00 €   40,00

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per nacht.

Extra informatie:

– Eur 30,00 ter plek te betalen (contant) voor de eind schoonmaak van het appartement.

– Ontbijt mogelijk: Eur 7,00 per person per dag (dit is een optie, u kunt dagelijks
beslissen en doorgeven of u er gebruik van wil maken).

– Kinderen van 0-3 jaar: Gratis   /   Kinderen van 4-10 jaar: Korting van 50%

De Masseria bestaat uit een herenhuis met daaromheen recentelijk gerenoveerde trulli’s, een ruim en antiek boerenerf, een zwembad met ligweide, een tennisbaan en een houtoven. Het herenhuis uit 1861 heeft 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime tweepersoons slaapkamer (met mogelijkheid voor een derde slaapplaats) met badkamer en een dubbele kamer met een ruime badkamer. Op de begane grond bevindt zich de ontbijtruimte.

Trullo Il Pagliaio (3 personen)  –  (zie foto 1 t/m 10)

Een trullo met een tweepersoons slaapkamer en een leefruimte met eenpersoons bedbank, kitchenette, en een comfortabele badkamer. Eigen toegang en de mogelijkheid voor een extra bedje op de slaapkamer.

Trullo Il Palmento (2 personen, kinderbedje mogelijk)  –  (zie foto 11 t/m 17)

Twee comfortabele kamers in een trullo met een romantische nis met tweepersoons bed, een badkamer met douche, leefruimte met tweepersoons slaapbank en een kitchenette. Eigen toegang en de mogelijkheid voor een extra bedje op de slaapkamer.

Trullo La Corte (4 personen)  –  (zie foto 18 t/m 23)

Dit appartement ligt aan het antieke erf en bestaat uit een leefruimte met een slaapbank, een keuken en een tweepersoons slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Trullo dell’Aia (4 personen)  –  (zie foto 24 t/m 33)

Ruim appartement met 2 toegangen, bestaande uit een tweepersoons slaapkamer en de leefruimte met een karakteristieke haard uit steen. In de woonkamers staat een tweepersoons slaapbank, er is een keuken en een comfortabele badkamer.

Appartement Pino in het herenhuis (4 personen)  –  (zie foto 34 t/m 39)

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het herenhuis. Het appartement bestaat uit 1 kamer met tweepersoonsbed, 1 kamer met 2 enkel bedden en een ruim badkamer. Het appartement is voorzin van airco.

Service

Zwembad met Romeinse trap van 6 bij 14 meter en een diepte tussen de 70 en 180 cm. Om het zwembad is een ligweide met ligbedden en parasollen. Een moderne tennisbaan in synthetisch gras (anti-blessure)

 

 

Aanvraag