L'Antica Marina (Locatie: Martina Franca) Aanvraag

Accommodatie type: Appartementen 

** NIEUWE ZWEMBAD IS GEBOUWD IN HET VOORJAAR 2015 **

Tussen ‘600 – ‘700 NC begint in Puglia de opkomst van de Masseria, grote huizen welke een belangrijk onderdeel werden van het boeren leven. De Masseria werd gebruikt voor de opslag van landbouwproducten (graan, olie en wijn), onderdak voor vee, slaapplaats voor landarbeiders en natuurlijk als woning voor de landeigenaar.

“L’Antica Marina” is een Masseria die haar plek vindt in het midden van een eeuwenoude olijfgaard. Op de flanken van een heuvel waar ooit het het dorp Martina Franca ontstond. De antieke Masseria is recentelijk gerenoveerd, waarbij de binnenruimte zijn herontworpen als appartementen, waarbij comfort is gecombineerd met de sfeer van het verleden en het contact met de natuur. De Masseria bestaat uit 3 appartementen met veel ruimte rondom.

Fotogallerij

PERIODE   A

PERIODE B

PERIODE C

PERIODE D

01/06-15/07 16/07-31/08 01/09-15/09 16/09-02/02
€ 45,00 € 50,00 € 45,00 € 40,00

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per nacht per appartement, de prijzen gelden voor alle appartementen.

Appartementen:

Deze antieke ‘Masseria’ geeft families of kleinde groepen de mogelijkheid om in de typische gebouwde huisjes van Puglia te verblijven. Deze vakantiehuizen zijn herbouwd en van binnen gerenoveerd volgens de tradities van de Trullibouwers, zonder af te doen aan enig comfort.

De drie appartementen zijn allen verschillend in omvang en positie, maar beschikken allemaal over een complete keuken en zijn in landelijke stijl ingericht. De veranda biedt de mogelijkheid om buiten te eten. Door de geschakelde bouw van de appartementen is er ook buiten genoeg privacy. U heeft op de patio de beschikking over o.a. een groot zonnescherm, bankjes, tafel en stoelen.

L’antica Martine ligt op een heuvel in een natuurlijke omgeving, maar toch niet geïsoleerd. Een lokatie voor de gast die zoekt naar rust op slechts enkele minuten rijden van het strand en de zee. De groene mediterrane tuin biedt de ruimte en veiligheid voor uw kinderen.

Appartament Il Melograno: begane grond, 5 slaapplaatsen + 1

Een ruim appartement met 4 kamers gebouwd uit natuursteen in lokale stijl. Binnen vindt u een keuken, badkamer en lcd TV. Voor 4 personen met 2 badkamers. Geschikt voor gezinnen of kleine groepen. Beschikt over een ruime patio en een autonome ingang.

Appartament Il Fico: eerste verdieping, 2 slaapplaatsen met panoramisch dakterras

Een romantisch één kamerappartement voor twee personen op de eerste verdieping met een dakterras voor en achter. Het appartement is van binnen gebouwd met het typische natuursteen uit Puglia. Binnen vindt u een keuken, badkamer en lcd TV. Het appartement heeft een eigen autonome ingang.

Appartament Il Ciliegio: begane grond, 3 slaapplaatsen met panoramische veranda

Een ruim appartement voor 4 à 5 personen. Binnen vindt u een keuken, badkamer en lcd TV. Voor 4 personen met 1 badkamers. Geschikt voor gezinnen of kleine groepen. Beschikt over een eigen autonome ingang en een ruime patio met een mooi uitzicht. Met slaapbank in de woonkamer (voor 1 persoon)

Note:

Eur 30,00 ter plek te betalen (contant) voor de eind schoonmaak van het appartement.

Aanvraag