Masseria da Dino (Locatie: Otranto) Aanvraag

Accommodatie type: B&B

Dit antieke gebouw uit 1700 diende ooit als schapenhouderij. Masseria da Dino, met haar architectuur welke zo typisch is voor de redio van Salento, ligt in de mooiste vallei van Otranto. Onderdeel van het landgoed is een bos van pijnbomen welke direct achter de Masseria ligt (ca 5 ha). De directe omgeving van Masseria da Dino staat voornamelijk vol met olijf- en citrusbomen. In het voorjaar en de zomer bieden excursies door het pijnbomenbos de mogelijkheid om enkele zeldzame soorten bloemen te zien van de zogenoemde “Rode Lijst” van de IUCN, zoals bepaalde wilde orchideeën. Masseria da Dino ligt op een geweldige plek, midden in de natuur en op enkele honderden meters van de golf van Otranto. De perfecte plek voor een vakantie aan zee in een rustige omgeving midden in de Salentische natuur. Daarnaast heeft u bij Masseria da Dino de rijke smaken van zowel de zee als het binnenland te proeven, samengesteld met lokale producten van de beste kwaliteit.

Fotogallerij

Masseria da Dino

 

Periode A

Periode B

Periode C

Periode D

Periode E

01/04-30/05                 13/09-25/10 31/05-20/06               06/09-12/09 21/06-01/08                 30/08-05/09 02/08-08/08                  23/08-29/08 09/08-22/08
B&B HP B&B HP B&B HP B&B HP B&B HP
€ 55,00 €   80,00 €   60,00 €   85,00 €   68,00 €   90,00 €   75,00 €   100,00 €   95,00 €   110,00

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per nacht op basis van een tweepersoons kamer.

B&B- overnachting met ontbijt (buffet)

HP – overnachting + ontbijt (buffet) + dinner (exlusief drinken)

Kamers:

Masseria da Dino is recentelijk gerestaureerd met typische materialen uit de streek en biedt u kamers die met oog voor detail zijn ingericht, met 2/3 slaapplaatsen, airco TV en minibar. Op het park is er een mooi groot zwembad, een bar, een restaurant, de mogelijkheid om aan lokale excursies deel te nemen. Gasten hebben verder de mogelijkheid om op de mountainbike de landelijke omgeving van Otranto te verkennen. Te paard in Puglia? De omgeving is perfect om te gaan paardrijden. Bijvoorbeeld een rit naar het klooster San Nicola di Casulis (12de eeuw AC), naar het oude Ceppano fort of Torre Pinta.

Restaurant:

Restaurant Bandino betekent het herontdekken van verloren smaken uit een traditioneel verleden. De huischef Tonio Piceci, brengt u een interessante gastronomische reis langs de smaken van Salento. Verse vis, chateaubriand of een heerlijke tagliata van het rund.

Ook de antipasti en de voorgerechten zijn het noemen waard. Zoals Ciceri e Tria, het meest geliefde gerecht van Salento. Pasta ‘Ricchitelle’ of de Gnocchi alla Marinara met pesto…dit alles vergezeld van excellente wijnen uit de wijnkelder.

Service

–           receptie, hall

–           speeltuin

–           zwembad

–           parkeerplaats

–           wifi zone

–           kookcursussen

–           Salentische dansavonden

 

Tour “Ape Calassino”

Panoramische tour in Otranto en haar verborgen charmes. Deze tour in een ouderwetse “Ape Calessino” (een kruising tussen een scooter en een auto)  geeft u de mogelijkheid om Otranto op een originele en leuke manier te ontdekken.

 

Aanvraag